RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Reserven mot fast plass?

Sist oppdatert:
Han har stort sett vært innbytter, men nå nærmer HamKams Frode Bjørnevik seg fast plass.

Han har startet på benken i hele år, men fikk sjansen fra start mot Vålerenga i sistekamp før ferien. Lørdag fikk han tillit igjen, og gjorde en meget god figur mot Brann.

- Jeg følte at det gikk veldig bra. Jeg og Arnar(Førsund) har spilt sammen i noen kamper nå, og samarbeidet begynner å sitte, sier Bjørnevik etter kampen.

Bjørnevik kom til HamKam fra Eidsvold Turn foran fjorårssesongen, og var i fjor et tredjevalg blant Knut Henry Haraldsen og Juha Pasoja. I år ser han ut til å ha passert Haraldsen, og lørdag fikk han også tillit siden Juha Pasoja var flyttet opp på midtbanen.

Bjørnevik står kanskje foran sitt gjennombrudd på Tippeliganivå.

- Jeg har følt at jeg har vært inne på laget den siste uka, så det føles bra. Jeg har begynt å venne meg til tempoet som er mye høyere i Tippeligaen enn på de andre nivåene jeg har spilt, fortsetter han.

(Trykk play i videovinduet under for å se høydepunktene fra kampen)

250026

Skryt fra makkeren
Frode Bjørnevik kom inn som Arnar Førsunds makker i forrige Tippeligakamp mot Vålerenga, og paret fikk prøve seg igjen i dag.Resultatet ble at laget holdt nullen for andre gang i år, og det var Førsund godt fornøyd med:

- Jeg og Frode har spilt noen kamper sammen nå, og i dag gikk det veldig bra. Vi hadde stort sett god kontroll på Brannangriperne. Vi får også bra hjelp fra midtbanen i dag, og det gjør jobben for oss forsvarere lettere. Dette var et langt steg i riktig retning, sier Førsund.

Temmet Helstad
Thorstein Helstad er Tippeligaens toppscorer, og det sies stadig at han alltid får en stor sjanse i hver kamp. Lørdag fikk han knapt nok det, og han ble effektiv markert av HamKams forsvar.

- Det gikk tungt i dag, og vi var ikke bra offensivt. Vi burde vunnet dette, men vi klarte ikke å sette sjansene vi fikk, sier Helstad som sto på blank goal før pause, men pasningen fra Demba-Nyren kom aldri.

På spørsmål om hvordan duellen med Helstad gikk sa Bjørnevik lurt:

- Han scorte vel ikke?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere