RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fansen raser mot Ronaldo

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Har gått fra helt til syndebukk på under syv uker.

Manchester United-fansen begynner å bli lei alt rotet rundt klubbens superstjerne Cristiano Ronaldo. Mediespekulasjoner har i lengre tid hevdet at vingen ønsker å spille for Real Madrid neste sesong og spilleren selv har etter hvert også bekreftet ryktene.

Slave-uttalelser
Supporterne var lenge villige til å la tvilen komme Ronaldo til gode, med tanke på at de fleste spekulasjonene foregikk i tvilsomme engelske tabloidaviser, men nå skal de ha fått nok av sirkuset rundt portugiseren.

Hovedgrunnen skal ifølge den engelske avisa The Times, være at Ronaldo i et intervju skal ha sagt seg enig med Fifa-president Sepp Blatter om at profesjonelle fotballspillere blir behandlet som slaver.

Blatter har tidligere denne uken kommet med oppsiktsvekkende uttalelser om at spillerne må beskyttes til enhver pris, når det gjelder overgangssaker lik den Ronaldo er innblandet i.

Les også: Ronaldo: - Jeg er en slave

Tjener fett
Redcafe.net - et av de ledende United-forumene på nettet - skal de siste dagene ha mottatt over 15,000 meldinger fra opprørte fans. De fleste beskriver Ronaldo-saken som en skam for klubben og har oppfordret lagets eiere om å kvitte seg med portugiseren, mens de har sjansen.

Noe som opprører fansen mest, er det at mens de sliter med å betale stadig høyere billettpriser på Old Trafford, tjener Ronaldo 1,2 millioner kroner i uka. At han da anser seg som en slave i klubben, er uforståelig for supporterne.

Ronaldo sliter for tiden med en ankelskade og det er forventet at vingen blir ute i opp til tre måneder.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!
Fotballgal? Prøv dette spillet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere