RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

21 søkere på Sembs jobb

Sist oppdatert:
21 søkere har meldt sin interesse for å trene Norges fotballandslag. Mange av disse har stor kompetanse fra dataspillet Championship Manager.

Det opplyser Roger Solheim i NFF.

Norges Fotballforbund har fått inn søknader jevnt og trutt siden september og stoppet på 21 ved forrige telling. De færreste av disse mangler trenererfaring fra det virkelige liv, men kompetansen er likevel god.

- Det er veldig mange gode søkere. Det er blant annet noen som har erfaring fra "Championship manager", som har ført klubber opp fra 3.divisjon til Tippeligaen på relativt kort tid, sier informasjonssjef Roger Solheim til NRK Sporten.

Flere av søkerne har vunnet både Premier League, Champions League og Serie A, forteller Solheim. En av de som ønsker å overta etter Nils Johan Semb, kan også skilte med en mor som er spesielt god på å vaske drakter.

Solheim lover at alle søkerne skal få svar, men tror ikke Norges neste landslagssjef er blant de 21 som hittil har søkt på stillingen.

Hva mener du? Føler du deg skikket til å overta etter Nils Johan Semb? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere