RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vill Cisse-jubel

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Og fortvilelse i Tottenham.

TOTTENHAM-SUNDERLAND 1-2:

Djibril Cisse er tilbake i engelsk fotball. Og det vil han at folk skal legge merke til. Den tidligere Liverpool-spissen kom inn fra benken og ble matchvinner mot hardtsatsende Tottenham.

Heurelho Gomes feilbedømte et innlegg fra Daryl Murphy og Cisse kunne enkelt heade ballen i mål mens kampuret viste 82 minutter.

Dermed fikk Roy Keane og Sunderland sine første tre poeng for sesongen, mens Keanes managerkollega i Spurs, Juande Ramos, står med null og niks etter to kamper.

Berbatov vraket
Ramos har handlet flittig i sommer og er sannsynligvis klar over at det kan ta tid før samspillet sitter skikkelig. Spørsmålet er om den engelske pressen tenker på samme måte.

Pressen vil sannsynligvis kritisere Ramos for at han nok en gang utelot stjernespissen Dimitar Berbatov fra startoppstillingen. Bulgareren, som ønsker seg til Old Trafford og Manchester United, ble henvist til innbytterbenken mot Sunderland, akkurat som mot Middlesbrough i sesongåpningen.

Kieran Richardson ga Sunderland ledelsen i kampens 55. minutt, da han traff godt med et skudd fra rundt 16 meter.

Jenas utlignet
Denne gang startet også stortalentet Giovanni dos Santos på benken. I motsetning til Berbatov kom i det minste meksikaneren på banen - uten at det hjalp Tottenham til poeng.

Jermaine Jenas utlignet 17 minutter før slutt, og de fleste på White Hart Lane ventet vel på at hjemmelaget skulle sette alle kreftene inn på et seiersmål.

Men det var altså bortelaget som fikk seiersmålet.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere