RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Liverpool så Molde-spiller

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Storklubben vurderte Vegard Forren mot Bodø/Glimt.

MOLDE-BODØ/GLIMT 1-2:

Vegard Forren var tidligere i sommer aktuell for Hoffenheim. Partene var enige om alt, men midtstopperen brukte for lang tid på å bestemme seg. Dermed trakk Hoffenheim seg til slutt ut av handelen.

Forren har imidlertid fortsatt å storspille, og var Norges beste da U21-landslaget tapte 0-2 for Sveits tidligere i uka. Ifølge TV 2 Sporten er Liverpool til stede for å se Forren under søndagens kamp mellom Molde og Bodø/Glimt.

Liverpool har allerede solide midtstoppere som Jamie Carragher, Daniel Agger, Martin Skrtl og Sami Hyypiä i troppen sin.

Det internasjonale overgangsvinduet stenger søndag om en uke. Så spørs det om Liverpool ble såpass imponert at de går videre med interessen sin.

(Trykk play for å se høydepunktene fra kampen. Saken fortsetter under)

259866

Motta misset
I søndagens kamp hadde Molde nok sjanser til å ta både ett og tre poeng mot Glimt, men likevel endte det med tap. José Mota må ta sin del av skylda for det. Spissen hadde en håndfull store sjanser, men uten at han klarte å omsette noen av dem. Det nærmest han kom var en treff i tverrligger.

På motsatt side av banen slet ikke Jan Derek Sørensen med lignende problemer. Etter sju minutter la han frisparket som Birkir Bjarnarson headet i mål. Rett etter pause kontret Glimt inn sitt andre mål, og denne gangen var det Sørensen selv som scoret etter godt forarbeid av Trond Olsen.

5. plass
Bodø/Glimt ligger på 5. plass etter seieren, mens Molde ligger på 12. plass. De har imidlertid sju poeng å gå på ned til Aalesund på kvalifiseringsplassen. Sånn sett ser det foreløpig trygt ut med tanke på ny kontrakt.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Fotballgal? Prøv det norske spillet Managerleague!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere