RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Ludde» klar for Bodø/Glimt

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Trond Fredrik Ludvigsen er klar for gamleklubben.

Det begynner å bli noen år siden Trond Fredrik Ludvigsen herjet på Aspmyra i Bodø. Nå kan 26-åringen få fart på karrieren igjen, etter en anonym periode i Brann.

Før han kom til Brann hadde han lagt bak seg et mislykket opphold i tyske Hertha Berlin og opphold i Rosenborg og Strømsgodset. Nå får han altså muligheten til å starte med blanke ark i sin første klubb på toppnivå.

«Ludde» kan fort bli en viktig spiller for årets overraskelseslag. Det tror i alle fall assistenttrener Bent Inge Johnsen.

- Vi er veldig glad for å få en kantspiller til på laget, noe som på mange måter kompletterer troppen. Trond Fredrik er en spiller som har lyktes godt i Bodø før, og vi er villige til å gi han en ny sjanse, sier Bent Inge Johnsen til Glimts hjemmeside.

Johnsen er sikker på at Ludvigsen ønsker revansje etter flere svake sesonger. Ludvigsen må nå konkurrere med Jan Derek Sørensen og årets komet, Trond Olsen, om spilletid.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere