RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

25 år siden sist for Boro

Sist oppdatert:
Aston Villa tapte for første gang denne sesongen hjemme på Villa Park. Samtidig vant Middlesbrough for første gang en Premier League-kamp på samme bane.

Kampfakta

ASTON VILLA - MIDDLESBROUGH 0-2: Boudwijn Zenden og Michael Ricketts scoret målene da Steve McLarens menn vant 2-0 på Villa Park i den 12. serierunden i Premier League.

Seieren var vel fortjent.

Zenden bak målene
Det første målet kom etter en halvtimes spill, da Zenden headet ballen i mål etter en strålende angrep. Det andre målet kom da nederlenderen ble felt, og Michael Ricketts satte straffesparket i mål.

Villa klarte i grunnen aldri å skape de helt store problemene for Gareth Southgate & Co i Boro-forsvaret. Den andre veien skapte Juninho en god sjanse etter bare fem minutter, men volleyskuddet ble for løst.

Marcus Allbäck og Gavin McCann hadde et par brukbare sjanser i første omgang, men ellers var det lite hjemmepublikum fikk å glede seg over. Manager David O'Leary satte inn både Darius Vassell og Thomas Hitzlsperger i pausen.

Det hjalp litt, men ikke mye.

Første på 25 år
Kreativiteten var det Boro-trioen Gaizka Mendieta, Juninho og Boudewijn Zenden som sto for - som regel på kontringer. Det endte med 2-0 til Middlesbrough, som fikk sin første seier på Villa Park på 25 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere