260 på prøvespill for FC United

Manchester United-supporternes protestklubb har nå ansatt manager. Søndag stiller 260 på prøvespill for non-league-laget.

22.06.05 12:23

Tidligere Rotherham- og Macclesfield-angriper Karl Marginson er utnevnt til manager, melder BBC.


- Det er utrolig spennende å få være med i starten av et slikt prosjekt, sier 34-årige Marginson, som har fulgt United hele livet.

FC United er stiftet av skuffede supportere etter at amerikaneren Malcolm Glazer kjøpte opp klubben, og spiller sin første seriekamp i august. Søndag kommer 260 mann på prøvespill, mens FC United-styret kommer på plass 5. juli. Den nye klubben har tidligere meddelt at man ønsker seg Eric Cantona som president.

- 15 mennesker har jobbet med prosjektet dag og natt i to uker, sier Andy Walsh i FC Uniteds midlertidige styringsgruppe.

Klubben kommer til å spille i rødt, hvitt og svart, og møter blant andre utbryterlaget til Wimbledon, AFC Wimbledon, i sesongoppkjøringen.

- Dette er ikke bare en reaksjon mot Glazer, men vi vil også gjøre noe for de mange vanlige supporterne som er blitt priset bort fra engelske kamper de siste årene, understreker Andy Walsh.

Malcolm Glazer har varslet at Manchester United kommer til å øke billettprisene betydelig de neste sesongene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.