RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

260 på prøvespill for FC United

Sist oppdatert:
Manchester United-supporternes protestklubb har nå ansatt manager. Søndag stiller 260 på prøvespill for non-league-laget.

Tidligere Rotherham- og Macclesfield-angriper Karl Marginson er utnevnt til manager, melder BBC.


- Det er utrolig spennende å få være med i starten av et slikt prosjekt, sier 34-årige Marginson, som har fulgt United hele livet.

FC United er stiftet av skuffede supportere etter at amerikaneren Malcolm Glazer kjøpte opp klubben, og spiller sin første seriekamp i august. Søndag kommer 260 mann på prøvespill, mens FC United-styret kommer på plass 5. juli. Den nye klubben har tidligere meddelt at man ønsker seg Eric Cantona som president.

- 15 mennesker har jobbet med prosjektet dag og natt i to uker, sier Andy Walsh i FC Uniteds midlertidige styringsgruppe.

Klubben kommer til å spille i rødt, hvitt og svart, og møter blant andre utbryterlaget til Wimbledon, AFC Wimbledon, i sesongoppkjøringen.

- Dette er ikke bare en reaksjon mot Glazer, men vi vil også gjøre noe for de mange vanlige supporterne som er blitt priset bort fra engelske kamper de siste årene, understreker Andy Walsh.

Malcolm Glazer har varslet at Manchester United kommer til å øke billettprisene betydelig de neste sesongene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere