RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giggs hedret av spillerne

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Spillerne i Premier League har kåret Manchester Uniteds Ryan Giggs (35) til årets spiller.

London (NTB-AFP): Veteranen kan se tilbake på nesten to tiår med suksess på Old Trafford, men er aldri tidligere blitt hedret med årets spiller-prisen av spillerne. To ganger er han blitt kåret til årets unge spiller.

- Denne prisen er helt der oppe. Innen personlig ros er dette det beste, å bli kåret av medspillerne, sier Giggs, som kan vinne serien for ellevte gang med United denne sesongen.

- Jeg har vært heldig som har fått vinne mange trofeer. Men denne er virkelig stor, sier waliseren.

Giggs har bare startet et dusin ligakamper denne sesongen, men har bidratt sterkt i samtlige turneringer. Prisen viser hvilken respekt han nyter fra medspillerne.

Dersom han spiller i mesterligasemifinalen mot Arsenal onsdag, blir det hans 800. kamp for United. Han er allerede klubbens mestspillende, etter at han passerte Bobby Charltons rekord på 758 kamper i fjor.

- Vi er inne i en spennende sesong nå, sier han før han hyller manageren, Sir Alex Ferguson.

- Manageren har vært veldig viktig i min karriere, siden jeg møtte ham for første gang som 13-åring. Det er over 20 år siden, og han kjenner meg bedre enn noen andre. Vårt forhold har vært veldig bra, sier Giggs.

- Jeg har vært så heldig å få en fantastisk karriere. Jeg kan ikke engang tenke på hvordan det ville ha vært uten Ferguson.

- Så lenge jeg får spille, nyter det og er skadefri, så vil jeg fortsette så lenge jeg kan. Som 35-åring ser man ikke langt framover i tid, det kan man ikke, sier Ryan Giggs.

John Carews lagkamerat i Aston Villa Ashley Young, ble kåret til årets unge spiller. Han tilegner prisen til det klubben har prestert i år.

- Dette er en stor ting for klubben og lagkameratene rundt meg. Det er en stor ære, sier Villa-spilleren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere