RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schumacher dropper comeback

Foto: Peter Steffen/EPA
Sist oppdatert:
Smerter i nakken setter en stopper for tyskerens sjokkretur til formel 1-sirkuset.

Michael Schumacher (40) har vunnet VM i formel 1 hele sju ganger, men la opp etter sesongen 2006. I slutten av juli kom imidlertid sjokknyheten om at tyskeren skulle gjøre comeback.

Dette blir ikke noe av.

Schumacher opplyste tirsdag at han dropper planene om et comeback, fordi han ikke er sikker på at den fysiske formen er god nok. Han sliter med smerter i nakken.

- Jeg gjorde alt for å få til dette comebacket, men nå må jeg innse at det ikke går. Vi klarte ikke å finne ut av nakkesmertene mine, selv om vi prøvde alt mulig, sier tyskeren ifølge Reuters.

40-åringen skulle opprinnelig kjøre for Ferrari i Valencia 23. August, som en erstatter for Felipe Massa. Brassen skadet seg stygt tidligere i sesongen, og er ute av spill.

Ferrari offentliggjorde i formiddag at det blir Luca Badoer som overtar Massas bil i Valencia. Italienske Badoer er en av Ferraris testførere.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere