RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

28 sekunder - 32 redninger

Foto: Andre Ringuette (Afp)
Sist oppdatert:
Et halvt minutt og en finsk målvakt avgjorde den andre kampen i Stanley Cup-finalen.

PHILADELPHIA FLYERS – CHICAGO BLACKHAWKS 1-2:

Chicago Blackhawks kan være i ferd med å gjøre slutt på den. Klubben er på jakt etter sitt første Stanley Cup-trofé på 49 år, og med seieren hjemme i Chicago mandag kveld er klubben på god vei. Blackhawks leder 2-0 i best av sju-serien.

To kjappe
Mens den første finalen lørdag ble en målfest med 6-5 seier til Blackhawks, var det lengre mellom høydepunktene i den andre finalen. Men når målene kom, kom de kjapt.

Marian Hossa ga hjemmelaget ledelsen etter 17.09 minutter i midtperioden, og bare 28 sekunder senere økte Ben Eager til 2-0.

Noe mer trengte ikke Blackhawks, for i mål stod finske Antti Niemi strålende og gjorde 32 redninger. Finnen stod en svak kamp i 6-5-seieren i helgen, men reiste seg mesterlig til den andre finalekampen.

Nå til Philadelphia
Simon Gagne reduserte for Flyers tidlig i tredje periode, men gjestene klarte ikke å utligne.

- Det er ikke slik vi ønsket å starte finalen. Men nå skal vi hjem, og vi har spilt bra på hjemmebane, sa Flyers-kaptein Mike Richards.

Blackhawks har vunnet sju bortekamper på rad, men tar ikke av selv om de nå leder 2-0 før de to neste kampene i Philadelphia.

- Det er en bra rekke, men det betyr ingenting foran kamp tre, sier Blackhawks-center Patrick Sharp, som tidligere har spilt for Flyers.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere