PHILADELPHIA FLYERS – CHICAGO BLACKHAWKS 1-2:

Chicago Blackhawks kan være i ferd med å gjøre slutt på den. Klubben er på jakt etter sitt første Stanley Cup-trofé på 49 år, og med seieren hjemme i Chicago mandag kveld er klubben på god vei. Blackhawks leder 2-0 i best av sju-serien.

To kjappe
Mens den første finalen lørdag ble en målfest med 6-5 seier til Blackhawks, var det lengre mellom høydepunktene i den andre finalen. Men når målene kom, kom de kjapt.

Marian Hossa ga hjemmelaget ledelsen etter 17.09 minutter i midtperioden, og bare 28 sekunder senere økte Ben Eager til 2-0.

Noe mer trengte ikke Blackhawks, for i mål stod finske Antti Niemi strålende og gjorde 32 redninger. Finnen stod en svak kamp i 6-5-seieren i helgen, men reiste seg mesterlig til den andre finalekampen.

Nå til Philadelphia
Simon Gagne reduserte for Flyers tidlig i tredje periode, men gjestene klarte ikke å utligne.

- Det er ikke slik vi ønsket å starte finalen. Men nå skal vi hjem, og vi har spilt bra på hjemmebane, sa Flyers-kaptein Mike Richards.

Blackhawks har vunnet sju bortekamper på rad, men tar ikke av selv om de nå leder 2-0 før de to neste kampene i Philadelphia.

- Det er en bra rekke, men det betyr ingenting foran kamp tre, sier Blackhawks-center Patrick Sharp, som tidligere har spilt for Flyers.