RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jeff Gross / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

3-2 seier og matchball for Chicago

Sist oppdatert:
Regjerende mester Los Angeles Kings er på vei ut av NHL-sluttspillet.

Chicago Blackhawks slo Los Angeles Kings 3-2 i den fjerde semifinalekampen i Stanley Cup torsdag og har matchball til å nå finalen med 3-1 sammenlagt.

Kings, som er regjerende Stanley Cup-mester, tok ledelsen to ganger i kampen, men Chicago kom tilbake begge gangene, og til slutt var det Blackhawks-spillerne som var de sterkeste.

- Jeg kan ikke si annet enn at vi spilte veldig bra defensivt etter at vi scoret det tredje målet vårt, sa Niklas Hjalmarsson.

Han hadde to assists for Chicago i den viktige kampen.

- Det var en solid kamp av oss. vi sendte pucken framover og kom inn i deres målsone så raskt som mulig, og det gjorde at vi spilte på oss mye selvtillit, la han til.

Los Angeles hadde ikke tapt på hjemmebane siden 23. mars, men torsdag kveld var laget ikke sterkt nok til å hamle opp med Blackhawks.

Chicago-spillerne utnyttet de sjansene som kom.

Nå skal lagene møtes i den femte kampen i Chicago, og der har Hjalmarsson og co. sjansen til å avgjøre og spille seg fram til Stanley Cup-finalen i år. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere