*Nettavisen* Sport.

3 x Lyn og FFK

Tarik Elyounoussi scoret i sin tredje kamp på rad. Dermed havnet han på rundens lag - sammen med to lagkamerater. Sjekk laget her!

07.08.06 22:38

Fredrikstads 18-årige supertalent har vært fast inventar på Østfold-laget denne sesongen. Men det tok lang tid før han fikk hull på byllen. Nå har flankespilleren imidlertid tegnet seg på scoringslisten i tre kamper på rad.

Også Raymond Kvisvik og Trond Erik Bertelsen er funnet verdig en plass blant de elleve beste i 16. serierunde. Fredrikstad spilte det meste av kampen mot HamKam med én mann mer på banen, men klarte likevel bare ett poeng i bunnkampen. Men Elyounoussi, Kvisvik og Bertelsen har i hvert fall all grunn til å være fornøyd med egen innsats.

Det har også Lyn-trioen Daniel Theorin, Tomasz Sokolowski og Chinedu Obasi Ogbuke, som sammen med de tre FFK-spillerne utgjør seks av de elleve på Rundens Lag. De tre var sentrale da Lyn slo Molde 2-0 hjemme på Ullevaal.

Også Start-målmann Rune Nilssen spilte seg inn på laget. Veteranen storspilte mellom stengene mot Brann, og reddet blant annet straffe fra Charlie Miller.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.