Gå til sidens hovedinnhold

300 fra Heming samlet på Kvitfjell

Heming er Norges største alpinklubb med over 700 løpere. 300 av dem var på samling på Kvitfjell.

Kvitfjell: 300 treningsvillige barn og entusiastiske foreldre var på plass. Med denne gigasamlingen går klubben over i Norgeshistorien med rekord i antall deltakere.
Mens regnet bøttet ned i Oslo kunne Kvitfjell by på nysnø og gode treningsforhold. Alle barna var inndelt i grupper etter alder og ferdigheter.
De yngste startet med ski-lek og enkle øvelser og avanserte til brattere terreng og vanskelige kombinasjoner etter hvert i samlingen. Eldre løpere og racing-gruppene forbereder rennsesongen og gikk rett på fartstrening med storslalåm og super-G. Adrenalingruppen sto for høye hopp og underholdende akrobatikk.
Gode snøforhold, treningsvillige barn, disiplinerte trenere og hjelpsomme foreldre er en god kombinasjon for å gjennomføre vellykkete samlinger av slik format.
Heming har inngått samarbeid med Kari Traa i forbindelse med den nasjonale satsingen rundt jenter og freestyle. Flere Heming-løpere har allerede vært på samling med Kari, og det meldes om innholdsrik og barsk trening, høye hopp, slitne knær og mye moro..
Adrenalin er konkurransefritt tilbud for ski-entusiaster over 10 år som er glade i å stå på ski men ikke nødvendigvis vil konkurrere. Deltakelse i konkurranser tilbys løpere over 10 år. Adrenalin trener fast to ganger pr.uke hele året.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis