RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Engelsk interesse for Vaagan Moen

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
Flere utenlandske klubber følger Brann-spilleren mot Kroatia.

Den engelske Championship-klubben Q.P.R. er én av flere utenlandske klubber som viser sin interesse for Petter Vaagan Moen, skriver TV 2 Sporten.

Brann-spilleren står uten kontrakt med bergenserne etter denne sesongen, og flere utenlandske klubber vil være til stede når Vaagan Moen etter all sannsynlighet spiller fra start i privatlandskampen mot Kroatia førstkommende tirsdag.

Forlenger ikke med Brann
26-åringen har bekreftet at han ikke kommer til å forlenge kontrakten med Brann. I stedet kan det bli opphold i utlandet for den tidligere Ham-Kam-spilleren.

- Ingenting er bedre reklame enn spill for et norsk landslag med suksess, sier Vaagan Moen til TV 2 Sporten.

- Klart jeg gjør meg noen tanker om fremtiden, men dem holder jeg for meg selv foreløpig.

Vaagan Moen kom til Brann fra Ham-Kam foran 2006-sesongen, og har til tider slitt med skadeproblemer og lite framgang på fotballbanen.

Denne sesongen har «Mjøsas Beckham» imidlertid blomstret for fullt, og står med tolv seriemål for Brann - selv om laget ikke har imponert nevneverdig i Tippeligaen.

Forandrer på laget
Q.P.R. er for øyeblikket suverene i toppen av tabellen på det nest høyeste nivået i England, med 26 poeng på sine ti første seriekamper. Laget er på vei opp mot høyeste nivå etter et drøyt tiår i dvale, der klubben blant annet spilte tre år på det tredje høyeste nivået tidlig på 2000-tallet.

Laget rykket ned fra Premier League i 1995-96-sesongen, etter å ha vært blant de ti beste lagene de tre foregående sesongene.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har varslet at han kommer til å gjøre flere endringer på laget som slo Kypros 2-1 på fredag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere