RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlenger med Rosenborg

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
Sist oppdatert:
Ny ung trønder gjør som Markus Henriksen.

Tidligere i sommer forlenget årets stjerneskudd i Tippeligaen, Markus Henriksen (18), sin kontrakt med Rosenborg.

Nå har en ny ung trønder satt navnet sitt på en ny kontrakt.

Stoppertalentet Simen Wangberg (19) bandt seg mandag til Rosenborg ut 2013-sesongen.

- Simen er en spiller vi har stor tro på og vi er glade for å kunne forlenge avtalen med han. Han har allerede denne sesongen vist at han tar nivået i Tippeligaen, sier Erik Hoftun til RBK.no.

Tredjevalg
Wangberg har etablert seg som et tredjevalg på stopperplass denne sesongen, foran en rutinert herremann som Alejandro Lago.

Han har spilt fem seriekamper, hvorav tre fra start – og gjort sine saker bra.

- Da jeg signerte den første kontrakten var målet at jeg skulle spille så bra at jeg fikk en forlengelse, og det har jeg klart nå, sier Simen Wangberg til klubbens hjemmeside.

Fast i 2011?
Kanskje er han tiltenkt en fast startplass allerede neste år. Vadim Demidov forlater som kjent Rosenborg etter sesongen, mens innleide Mattias Bjärsmyrs kontrakt kun strekker seg til neste sommer. Det er med andre ord ledige stopperplasser i Rosenborg i 2011.

Faktisk er det kun tre av spillerne i dagens RBK-stall som har kontrakter ut 2013. Det er altså Henriksen, Wangberg og Michael Jamtfall.

I likhet med Demidov, har både Steffen Iversen, Roar Strand og innleide Bakary Saré kontrakter som går ut etter 2010-sesongen.

Ytterligere seks blir Bosman-spillere i 2011, ifølge oversikten til det uavhengige nettstedet RBKweb.no. Dette gjelder Mikael Lustig, Alejandro Lago, Anthony Annan, Fredrik Winsnes, Per Ciljan Skjelbred og Mushaga Bakenga.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere