RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Guntveit legger opp

Foto: Marit Hommedal/SCANPIX
Branns trofaste veteran, Cato Guntveit (35), har bestemt seg for å legge opp.

ANB: 35-åringen debuterte for Brann som 19-åring i 1995 og har, ifølge statistikken til Altomfotball, 171 kamper i eliteserien. Fra 1999-2002 spilte han nesten 70 kamper i den skotske toppligaen for Aberdeen.

Guntveit, som har blitt brukt i både forsvaret og på midtbanen til Brann, har fått med seg både cup- og seriegull som kaptein for Brann.

IT-firma neste
Veteranen kommer nå til å gå over til en mer normal jobb i et IT-firma.

- Jeg fikk et tilbud som jeg ikke kunne si nei til. Fordi jeg hadde fått dette tilbudet ønsket jeg en avklaring med Brann, men Brann er i den situasjonen at de ikke kunne gi et svar nå. Jeg har et langt sivilt liv foran meg, og ser på den nye jobben som en kjempemulighet. Dette er noe jeg virkelig har lyst til, og jeg føler meg ønsket i jobben, forklarer Guntveit til Bergens Tidende.

Gode minner
Kontrakten med Brann går ut ved sesongslutt.

- Jeg tar med meg utrolig mange minner fra Brann, langt flere gode enn dårlige. Serie- og cupgull henger høyt, men også første A-kontrakt, første kamp og den første scoringen, sier mannen som står bokført med sju nettkjenninger i eliteserien.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere