RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kan være ferdig i Molde

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Thomas Holm tilbudt til andre klubber - uten at han selv visste det.

Etter hva Nettavisen erfarer figurerer ikke Thomas Holm i Moldes framtidsplaner. Den tidligere landslagsspillerens navn skal ha blitt presentert for flere klubber i Norge, deriblant Lillestrøm, uten at 29-åringens framtid er blitt avklart av den grunn.

Etter hva Nettavisen forstår, er det også interesse fra utlandet for midtbanespilleren. Holm har tidligere spilt fire sesonger i nederlandsk fotball.

29-åringen sier selv han har et avslappet forhold til det hele.

- Jeg vet at Ole Gunnar Solskjær har ringt og pratet med flere av spillerne våre, men jeg har verken hørt fra ham eller møtt ham, sier 29-åringen, uten at han vil spekulere i hva det betyr.

- Denne type rykter er noe som alltid vil oppstå, spesielt når det kommer inn nye trenere. Nye spillere vil bli hentet inn, andre vil gå, men det stresser meg ikke. Jeg har to år igjen av kontrakten min her, påpeker hardhausen overfor Nettavisen.

Tre år i Molde
Holm ble hentet til vestlandet foran 2008-sesongen, og spilte 27 av romsdalingenes Tippeliga-kamper i årets sesong. Han står med 60 kamper og to mål i sin tid på Aker Stadion, om det blir flere er mer usikkert.

- At mitt navn blir presentert for andre klubber er helt ukjent for meg, men jeg er ikke redd for konkurransen hvis det hentes inn nye midtbanespillere. Nå har vi Makhtar(Thioune), Daniel (Berg Hestad), Magne (Hoseth) og meg her, kommer det flere så skal det bli skikkelig krig på treningene, lover Holm.

- Jeg er i min beste tid som fotballspiller, og konkurranse er aldri noe som har skremt meg. Jeg har både vært i utlandet, og spilt fem år i Vålerenga, så det er noe jeg har vært vant til – dette er ikke noe jeg tenker på, understreker Molde-spilleren.

- Det er ikke oss
Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen hevder overfor Nettavisen at det ikke er Molde som nå aktivt forsøker å selge Holm.

- Han er ikke tilbudt andre klubber av oss, sier Molde-direktøren.

- Men hva andre gjør kan jeg ikke si noe om. Når det gjelder spillere til eller fra Molde kommenterer vi det når det er konkret, legger Nordstrand Jacobsen til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere