RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han blir ny Ranheim-trener

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Fristelsen ble for stor, sier Aasmund Bjørkan.

Torsdag gjorde adeccoligaklubben Ranheim det kjent at Aasmund Bjørkan overtar som hovedtrener for laget etter Per Joar Hansen.

Sistnevnte skal overta som sjef for det norske U-21-landslaget, og Bjørkan starter i jobben som Ranheim-trener fra 1. januar.

- Det blir en kjempeutfordring for meg. Etter at jeg fikk høre om interessen har ting gått ganske fort. Vi har hatt en positiv dialog, og jeg klarte ikke å motstå fristelsen da Ranheim kom på banen, sier Bjørkan til adressa.no.

Han kommer fra jobben i Alta, der han har ledet finnmarkingene de to siste sesongene.

Bodø/Glimt-legenden Bjørkan la opp som fotballspiller etter 2005-sesongen, etter å ha spilt sammenhengende for gultrøyene fra 1991 til karriereslutt - med unntak av et opphold i Vålerenga fra 2000 til 2002.

- Vi har et veldig godt inntrykk av Bjørkan, og er stolt og glad over at han ønsker å trene Ranheim, sier Ranheims sportssjef Stig Winsnes til klubbens egne nettsider.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere