RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud, SCANPIX.

Bohinen gjør comeback

Sist oppdatert:
Enda en tidligere stjernespiller snører på seg skoene igjen i Tippeligaen.

Det er ikke bare Tore André Flo som gjør comeback i Tippeligaen av tidligere stjerner. Nå kan også hovedstadsklubben Vålerenga bekrefte at den tidligere Blackburn- og Nottingham Forest-spilleren Lars Bohinen gjør comeback.

Bohinen blir da den andre TV 2-eksperten som dukker opp igjen på fotballbanen. Tidligere denne uken ble det også klart at Claus Lundekvam skal hjelpe Austevoll i 2.divisjon.

Kan debutere 1. april
Bohinen kan få sin debut allerede mot Aalesund fredag 1. april siden Vålerenga har slitt med flere skader i det siste.

- Henvendelsen fra Vålerenga kom tidlig denne uken, og jeg trengte ikke lang betenkningstid for å si ja, sier Lars Bohinen til Nettavisen. Å kunne komme på banen igjen mot Kjetil Rekdals Aalesund er jo litt ekstra morsomt.

For Vålerenga er Andreas Nordvik er muligens tilbake fra skade, men Mohammed Fellah, Bojan Zajic og Sidoine Oussou alle har vært usikre denne uken. Lars Iver Strand og Yssouf Koné er i tillegg skadet.

I god form
Bohinen har rukket å fylle 41 år, men formen skal være god. I en intern testkamp denne uken ble han vurdert som god nok, og han bestod også den medisinske testen torsdag 31.mars.

- Jeg føler meg i god form, og har trent bra i det siste, forteller Bohinen.

Etter det Nettavisen erfarer har Bohinen holdt seg i god form ved å trene sammen med de andre fotballprofilene på TV 2 deriblant Davy Wathne, Øyvind Alsaker og Claus Lundekvam

Fornøyd sportsdirektør
Sportslig direktør for Vålerenga Fotball, Truls Haakonsen, er glad over å få den erfarne landslagsmannen med for Vålerenga:

- For et lag med så mange unge talenter er det viktig med erfarne spillere man kan se opp til og lære av, sier Haakonsen. Når nå Bohinen gjorde seg tilgjengelig for spill igjen var det ikke vanskelig for oss å si ja.

Haakonsen vil ikke kommentere hva Bohinen får i lønn for sitt comeback. Det er heller ikke foreløpig bekreftet hvor lang kontrakt Bohinen har underskrevet.

La opp i 2003
Lars Bohinen la opp som spiller i 2003 etter 6 kamper for nettopp Vålerenga. I løpet av karrieren spilte han for Bærum, Lyn, Vålerenga, Viking, Young Boys, Lillestrøm, Nottingham Forest, Blackburn, Derby, Lyngby og Farum. Totalt fikk han 49 landskamper og 10 mål.

- Jeg skal ikke legge skjul på at det hadde vært morsomt å få den femtiende landskampen, sier Bohinen, så det må jo selvfølgelig være et mål med comebacket i tillegg til å gjøre det best mulig for Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere