RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rindarøy vil ikke hjem

Foto: Kyrre Lien/Scanpix
Sist oppdatert:
Vraket i Deportivo, men håper på ny klubb i utlandet

1. februar ble Knut Olav Rindarøy satt ut av A-troppen til Deportivo la Coruña. Han ble overflødig på grunn av for mange utlendinger i stallen etter januarvinduet.

- Jeg har ikke snakket med treneren i det hele tatt, men mottok beskjeden da jeg var på vei hjem for å være med på fødselen til datteren min. Det er trist at jeg fikk beskjeden bare to dager før det internasjonale overgangsvinduet stengte. Jeg er irritert over måten dette ble gjort på, sa den tidligere Molde-backen til Nettavisen to dager etter vrakingen.

Rindarøy er uansett under kontrakt med Deportivo ut juni. Deretter skal han i utgangspunktet tilbake til Molde, som eier ham fram til 2013.

Men Rindarøy vil ikke hjem.

- Jeg ønsker ikke å returnere til Molde. Det vil være et skritt tilbake i forhold til nivået her, som er meget høyt, sier han til avisen Eldepor.com, ifølge Aftenposten.no.

- Slik det er nå, har Knut Olav Rindarøy kontrakt med Molde frem til sommeren 2013 etter at hans låneavtale med Deportivo La Coruña går ut 1. juli. Men det er flere klubber som er interessert, sier Rindarøys agent, Jim Solbakken, til Aftenposten.no.

- Jeg tror det er gode salgsmuligheter, men akkurat nå forholder vi oss til at han har en kontrakt med Molde, fortsetter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere