RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eggen avviser ikke Start

Foto: Nikolas Giakoumidis (AP)
Sist oppdatert:
- Vi får se hva som skjer, sier Eggen om den ledige Start-jobben.

Start er på jakt etter ny trener, etter at Knut Tørum tok hatten sin og gikk for noen uker siden.

Frode Fredriksen har det midlertidige ansvaret, men Start-direktør Sveinung Hovstad har lovet å komme med en en avklaring rundt trenerspørsmålet før neste serierunde (17.juli), og trolig er det en annen enn Fredriksen de ser for seg i den permanente trenerjobben.

Flere kandidater
Lokalavisa Fædrelandsvennen skriver i onsdagens papiravis at det er mange kandidater til jobben, og har snakket med flere av trenerprofilene i Norge som for tiden er uten jobb.

Trenerlegenden Nils Arne Eggen er ikke avvisende til en jobb som hovedtrener for Start.

- Jeg ser ikke bort ifra at jeg tar en ny trenerjobb fra neste sesong, men jeg har ikke vært i kontakt med Start. Vi får se hva som skjer. Om jeg skal gå inn i en ny trenerjobb neste år må prosessen være svært god. Jeg kan ikke flytte fra Trøndelag til Sørlandet sånn helt plutselig. Ting må være godt gjennomtenkt, sier Nils Arne Eggen til Fædrelandsvennen.

Nordlie-gjensyn?
Også Starts ekstrener Tom Nordlie har vært nevnt som en kandidat.

- På generelt grunnlag kan jeg si at jeg vurderer alle henvendelser seriøst. Jeg hadde det veldig fint både sportslig og familiært i Kristiansand. Fra fotballmiljøet savner jeg garderoben, treningsfeltet og kampene, men ikke så mye av styret rundt. Jeg har det bra her jeg er nå også, sier Nordlie til avisa.

Ta kontakt!
Mons Ivar Mjelde er heller ikke avvisende til en trenerjobb på Sørlandet.

- Jeg synes det hadde vært kjekt å komme tilbake i fotballsirkuset, så om noen ønsker å snakke med meg må de ta kontakt. Start er like interessante som de andre klubbene i eliteserien, sier Mjelde til Fædrelandsvennen.

Den som kanskje er den største favoritten til Start-jobben, er den gamle Tromsø- og Brann-treneren Steinar Nilsen.

- Det må være riktig klubb. Om Start er rett for meg blir helt umulig å svare på nå, men det er en flott og tradisjonsrik klubb. Sørlandet har også mange andre fantastiske ting å tilby, sier han til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere