RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Auksjonerer bort kjendis-snowboard

Foto: Terje Løchen
Sist oppdatert:
Verdens beste snowboardere, inkludert Kim Christiansen og Terje Håkonsen, auksjonerer bort to signerte brett til inntekt for Redd Barnas arbeid med katastrofen i Sørøst-Asia.

Det er umulig å ikke bli preget av katastrofen som har krevd minst 130.000 menneskeliv i Sørøst-Asia denne romjulen. Over hele verden samles det inn penger fra mennesker og organisasjoner som ønsker å hjelpe til.

Også snowboard-miljøet ønsker å bidra.

- Jeg blir helt satt ut. Jeg synes det er grusomt. Veldig trist at det skal ramme så mange uskyldige barn. Og det skjedde midt i juleferien på det mest besøkte stedet i Asia. Det er helt drøyt. Denne katastrofen er verre enn noe en terrorist kunne utført, sier Kim Christiansen til TV 2 Nettavisen.

Han tok derfor initiativ til å auksjonere bort to snowboard til inntekt for Redd Barna. Auksjonen vil pågå fram til Scandinavian Open i slopestyle i Drammen helgen 7. og 8. januar.

- Jeg tok en telefon til Terje Håkonsen og Daniel Franck og de største snowboardstjernene, og sa at vi burde gjøre noe for å hjelpe til. De var selvfølgelig helt enige, forteller Kim Christiansen til TV 2 Nettavisen.

De bestemte seg for å auksjonere bort to snowboard med signaturene til verdens beste snowboardere. Terje Håkonsen, Daniel Franck, Stine Brun Kjeldaas, Mikkel Bang og Marius Otterstad er blant de norske stjernene som signerer brettene.

- For å få mest mulig penger ut av auksjonen, skal vi forsøke å linke den opp til konkurransene i Drammen, sier Christiansen.

Du kan legge inn bud på brettene på nettsiden bigairopen.com eller via e-post til TV 2 Nettavisens sportsredaksjon. Vinneren av auksjonen annonseres i pausen av konkurransen i Drammen lørdag 8. januar.

- Det er en såpass drøy sak som har skjedd. Alle som bor i Norge kjenner vel en som har vært der nede, eller de kjenner en som kjenner en som har vært der nede. Det gjelder meg også. Og dette er vel den eneste måten vi snowboardere kan få bidratt på, sier Christiansen.

Se mer om auksjonen i TV 2 Sporten i kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere