RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stempler Ciljan som Bundesliga-flopp

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Nordmannen var et «feilgrep», skriver tysk fotballmagasin.

Det tyske magasinet Kicker publiserte nylig sin liste over flopper og topper i den tyske Bundesligaen denne sesongen.

Listen tar for seg nykommer i toppdivisjonen denne sommeren og er en rangering over spillere som har fungert og de som ikke har fungert så langt.

Stemplet som «feilgrep»
I kategorien «feilgrep» finner vi norske Per Ciljan Skjelbred. Nordmannen ble hentet til Hamburg i sommer, men har fått lite spilletid.

Etter at Thorsten Fink overtok ansvaret som hovedtrener i Skjelbreds klubb, har nordmannen for alvor blitt dyttet ut i kulden.

24-åringen som ble hentet fra Rosenborg har totalt fått 268 minutter med spilletid i Bundesliga etter overgangen fra trønderklubben.

Den tyske klubben merket tidligere i høst at det var stor interesse rundt det at Skjelbred fikk lite spilletid og påla derfor midtbanespilleren mediarestriksjoner.

- Vi har bestemt at han ikke får gi intervjuer for tiden. Han trenger å få spilt noen kamper først, sa en HSV-representant til Adresseavisen.

Hamburg har ikke hatt noen optimal start på sesongen i den tyske toppdivisjonen og ligger som nummer 16 etter 12 kamper. laget har kapret 10 poeng så langt.

Neuer er en suksess
Av spillere som havnet i «feilgrep»-kategorien finner vi blant annet Lorenzo Davids (Augsburg), Andreas Hinkel (Freiburg), Michael Mancienne (Hamburg) og Slobodan Raijkovic (Hamburg).

I kategorien omtalt som «fulltreffere» finner vi folk som Manuel Neuer (Bayern München), William Kvist (Stuttgart), og Bernd Leno (Bayer Leverkusen).

Kåringen har også kategoriene «en betydelig forsterkning» og «et solid kjøp». Du kan se hele kåringen til Kicker ved å klikke på denne lenken .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere