RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Beskyldes for å mobbe City-spillere

Sist oppdatert:
Det skal ha gått hett for seg i spillertunellen etter Chelseas seier mot Manchester City.

Chelsea-sjef Andre Villas-Boas uttalte før mandagens toppoppgjør at gullkampen er tapt hvis blåtrøyene taper for Manchester City.

Toppoppgjøret åpnet dårlig for hjemmelaget da City scoret etter knappe to minutter, men Villas-Boas & co snudde kampen og vant 2-1.

Les også: Mancini raste mot dommeren

Etter kampslutt skal det ha blitt dårlig stemning i spillertunellen. Ifølge Daily Mail ytret Ashley Cole noen kommentarer i retning City-garderoben, og det skal ikke ha vært «takk for kampen» som kom ut av Coles munn.

I stedet skal han ha forsøkt å strø salt i såret ved å hovere overfor City-spillerne, noe som ifølge avisen satt sinnene i kok hos serielederne.

- Skjønte ikke hva han sa
City-sjef Roberto Mancini kommenterte Coles oppførsel da han snakket med journalistene etter kampen.

- Jeg vet ikke hva Cole sa, for jeg forsto det ikke. Vi er et topplag, og dette var viktig for Chelsea. Det er nok derfor de var «livlige», sier Mancini.

Frank Lampard var hakket mer snakkesalig om den angivelige episoden, men forsvarer lagkameratens oppførsel.

- Noen ganger koker det over. Det er store kamper, med store spillere på begge lag som ønsker å vinne, og derfor var det en del frustrasjon ute og gikk. Jeg har vært med på det før, men vanligvis er det gjensidig respekt fra begge lag, sier Lampard.

- Ikke sant
Chelsea-manager Villas-Boas nektet for at Chelsea-spillerne hadde oppført seg dårlig.

- Det er ikke sant, og det er ikke rettferdig. Men det spiller ingen rolle nå, sier han ifølge The Mirror.

Da Villas-Boas møtte pressen etter kampslutt, benyttet han anledningen til å komme med et par stikk mot engelsk presse, og i særskilt grad «The Sun».

Portugiseren måtte forrige uke lese i den sagnomsuste avisen at han har beordret sine spillere til å feire sammen med ham, slik at Chelsea skal fremstå som et samlet og harmonisk lag.

Oppslagene førte til at engelske fotballeksperter sammenlignet ham med The Office-karakteren David Brent, og mente en slik ordre var på grensen til det patetiske.

Slo tilbake mot The Sun
Nå slår Villas-Boas tilbake mot påstandene.

- Det er en falsk historie. Jeg ville aldri sagt noe sånn, det er latterlig, sier Villas Boas ifølge Sky Sports.

- Jeg har allerede fortalt The Sun at de må kreve pengene tilbake fra informanten sin. Jeg sa til spillerne at vi på benken opplever de samme følelsene når vi scorer, og vi feirer med dem. Verden må kjenne meg, og jeg vil aldri finne på å si noe så ekstraordinært som dette. Det er en uheldig historie, sier Villas-Boas.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere