RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ANDREW YATES (Afp)

- Det er ikke lett å tenke positive tanker

Sist oppdatert:
Men Manchester City-manager Roberto Mancini har ikke gitt opp seriegullet.

Det som lenge så ut til å bli en thrilleravslutning i Premier League, er i ferd med å bli alt annet enn nettopp det.

Manchester United har vunnet åtte strake kamper, og har skaffet seg en luke på åtte poeng ned til Manchester City på andreplass. Seks kamper gjenstår av sesongen.

- Må vinne resten
City-trener Roberto Mancini har ikke gitt opp seriegull.

- Det er ikke lett, men vi må tenke positive tanker. Jeg er stolt av alle mine spillere for hva vi har gjort til nå, og vi må fortsette å vinne for å skaffe oss så mange poeng som mulig. Så får vi se, sier han til The Guardian.

Den italienske manageren mener City må vinne resten av kampene, skal de ha mulighet til å stikke av med Premier League-troféet.

- Jeg vil aldri si at vi ikke kan vinne ligaen, så lenge vi har en teoretisk mulighet til det. Det er ikke slik jeg lever livet mitt. Aldri. Hvis vi husker tilbake til i fjor, lå Chelsea seks eller syv poeng bak United når seks kamper gjensto. Men de dro til Manchester tre kamper før slutt, og da var de kun tre poeng bak. Vi er profesjonelle, og vi trenger å få en god avslutning. Vi må vinne kampene vi har igjen, sier han.

Kan feire på Etihad
Hvis kampene går som de går, kan United feire sitt 20. seriemesterskap når kampen mellom City og United er ferdigspilt på Etihad Stadium 30. april.

Det vil ikke Mancini ofre energi på.

- Det vet jeg ikke. Jeg vet bare at vi har 15 poeng mer i år, enn vi hadde på samme tid i fjor. Så jeg kan si at vi har gjort det bra. Det er klart det er vanskelig for oss å ta tittelen, men vi håper at United kan tape tre eller fire poeng før byderbyet, så får vi se etter det, sier han.

Og understreker følgende:

- Det er seks kamper igjen, 18 poeng å spille om. Aldri si aldri.

Så gjenstår det å se om det er en italiener eller skotte som kan feire når sesongen er over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere