RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: LLUIS GENE (Afp)

Henter Piqué inn i varmen igjen

Sist oppdatert:
Pep Guardiola graver frem Gerard Pique igjen og gir ham klar beskjed.

Gerard Piqué har vært en av hjørnesteinene i Barcelona de siste sesongene. Men mot Chelsea i den første semifinalekampen i Champions League og i helgens seriefinale mot Real Madrid fant ikke Pep Guardiola plass til 25-åringen i startelleveren.

- Selvsagt skulle jeg gjerne spilt mot Chelsea og Real Madrid, men det vil være feil å tenke på de to kampene nå, sier Piqué foran tirsdagens returoppgjør mot Chelsea.

Skal stanse Drogba
Der kommer han nemlig til å stille på banen fra start med én primæroppgave: å stanse Didier Drogba.

Og det skjer etter at Piqué har spilt 90 minutter bare tre ganger i Champions League denne sesongen, og 12 ganger i ligaen.

Piqué har fått kritikk denne sesongen fordi hans romanse med sangstjernen Shakira angivelig har tatt fokus bort fra fotballen. På spørsmål om han trodde at vrakingen i de to siste kampene bare skyldtes fotballfaglige grunner, svarte Piqué:

- Jeg håper det, men du må spørre Guardiola.

- Trenger et privatliv
Som sagt så gjort.

- Gerard har et travelt liv. Jeg kan ikke fortelle en spiller hva han skal gjøre i privatlivet, fordi han trenger et privatliv, sier Guardiola, ifølge The Independent .

Piqué kommer til å spille midtstopper sammen med Javier Mascherano i tirsdagens kamp, mens Carles Puyol flyttes ut på venstreback.

Piqué mener ikke at Barcelonas to tap den siste uken kan skyldes at spillerne er slitne.

- Trøtthet er ikke noe noen tenker på. hvor mange sjanser har vi til å komme til Champions League-finalen? Vi måt gi alt, vi må komme oss til München.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere