RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Tollefsen måtte vise muskler

Sist oppdatert:
Den norske lagkapteinen Ole-Kristian Tollefsen måtte vise muskler da danskene yppet til kamp i midtperioden. Han klarte å holde seg i skinnet.

Norge vant sin siste kamp i gruppespillet 6-2 tirsdag.

- Jeg vet ikke helt hvorfor Jannik Hansen ble så sint, men han ble skikkelig sinna. Danskene sa til dommeren at det var jeg som hadde startet det, og at jeg hadde taklet deres beste spiller, men i regelboka står det ingenting om at det ikke er lov å takle i ishockey, så jeg vet ikke helt hva de snakket om, sa Ole-Kristian Tollefsen.

- Jeg bare kjente at det var en som tok kvelertak på meg bakfra. Det er slik ishockey skal være. Det var litt slik som i NHL, men guttene var imponert over at jeg hadde klart å holde meg. Det vare nære på, men man kan jo ikke gjøre det i slike turneringer. Da blir man utestengt, og det vil man ikke, sa Tollefsen.

Norge trengte en periode for å komme ut av dvalen mot Danmark, men da den rette tenningen kom rant målene inn bak danskene målvakt.

- Vi ble egentlig litt forbannet etter den første perioden fordi vi ikke hadde klart å prestere bedre. Vi var ikke helt der, og det så man jo. Det at vi klarte å heve nivået såpass mye sier litt om hva som bor i dette laget, sa tøffingen fra Nes på Romerike. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere