RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Solberg inn i tetstriden

Sist oppdatert:
Nordmannen på tredjeplass i Hellas.

Sebastien Loeb leder Rally Hellas etter første dag. På andreplass følger Jari-Matti Latvala, mens Petter Solberg et nummer tre.

Finnen ligger 6,5 sekunder bak franskmannen, mens Ford-kollega Petter Solberg er 17.7 sekunder bak lederen.

Den norske rallyføreren vant to av etappene fredag og kjørte seg med det godt inn i tetstriden i Hellas. Rallyet fortsetter lørdag.

Dette betyr at nordmannen er den føreren med flest fartsprøvetriumfer etter fem VM-runder. Hele 30 ganger ha Solberg vært raskest.

Bak ham følger Latvala med sine 26 og Loeb med sine 22. Fredag tok Latvala flest fartsprøver. Finnen var raskest på fem av de.

Solberg fikk en litt treg start på Rally Hellas, på grunn av feil dekkvalg, men hentet seg fint inn og lå som nummer seks etter første dag.

Mads Østberg tapte stort etter et uhell på den siste fartsprøve og er kjørt av med nesten fem og et halvt minutt opp til teten.

Andreas Mikkelsen er nummer ti totalt, men toer i S2000-klassen. Kun Skoda-makker Sebastien Ogier er foran nordmannen med et drøyt minuttet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere