RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: YouTube

- Det er helt utrolig

Sist oppdatert:
Her er den 12 år lange drømmen i ferd med å gå i oppfyllelse.

Som regel er det stjerner som Suzann Pettersen og Tiger Woods som stikker av med de store overskriftene i golfens verden.

Én dag hvert år er det imidlertid mulig for mindre profilerte spillere, hobbyspillere og unge lovende talenter å realisere den store drømmen.

Har prøvd i 12 år
Mange av dem har et håp om en dag å spille mot de største stjernene i turneringer som U.S. Open. De betaler 150 dollar fra egen lomme og gjør alt de kan for å komme seg gjennom de lokale kvalifiseringene. De drømmer om et lite eventyr.

Mandag ble tilskuerne på Scioto Contry Club vitne til et aldri så lite eventyr. Dennis Miller var en av de håpefulle, som ga drømmen en sjanse - for 12. året på rad. Det så imidlertid ikke ut til å gå 42-åringens vei denne gangen heller.

Han spilte mot flere proffer og oddsene var utvilsomt imot ham. Miller hadde likevel ingen planer om å gi seg og spilte seg til playoff med fire andre om tre ledige plasser.

Etter å ha satt inn putter fra seks og femten fot på henholdsvis andre og tredje hull, holdt han liv i drømmen om å kvalifisere seg. På det fjerde hullet måtte han senke en putt fra 25 fot rett utenfor greenen.

Helt utrolig
Ballen så ut til å ha en perfekt retning på vei mot hullet, men stoppet millimetere unna, og drømmen om å nå U.S. Open så ut til å være knust - enda en gang.

Men så skjedde det noe utrolig. Mens Miller kikket fortvilet oppi lufta, rullet ballen plutselig ned i hullet og publikum slapp jubelen løs.

- Det er helt utrolig. Jeg så ikke engang at den gikk inn, uttalte 42-åringen etter at drømmen hadde gått i oppfyllelse.

Dermed kan Miller forberede seg på å spille U.S. Open etter å ha forsøkt å kvalifisere seg i 12 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere