RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Nå avsløres det hva som blir sommerens store overgangssaga.

Premier League-klubbene har vært våryre lenge. Nå er sommeren endelig i gang og flørtingen kan begynne.

Japanske Shinji Kagawa falt pladask for Manchester United, og nå ryktes det at også Evertons Leighton Baines og Tottenhams Luka Modric har latt seg sjarmere av Sir Alex Ferguson. Begge to ryktes, ifølge Daily Mirror, å være på vei til Old Trafford.

Baines er imidlertid ettertraktet på markedet, og sikles også på av italienske Napoli, som skal være villige til å betale 190 millioner kroner for venstrebacken. Dette ifølge Daily Mail.

Samme tabloid skriver at Manuel Fernandes, som tidligere har spilt i Everton og Portsmouth og som nå er bosmanspiller, jaktes av både QPR og Sunderland.

Sunderland har også fått øynene opp for Aston Villas Gabriel Agbonlahor, og håper at Villas interesse i Norwichs Grant Holt får Paul Lambert til å gi slipp på Agbanlahor. Dette skriver Sunderland Echo.

Begynner hjertet ditt å banke ekstra fort av rykter fra Premier League? Da bør du sikre deg Nettavisens daglige spalte på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Demba Ba kan være på vei bort fra Newcastle, og Alan Pardew har allerede funnet en erstatter. FC Københavns Dame N'Doye kan ifølge Daily Star havne i Premier League og på St. James' Park.

Det samme kan den brasilianske Twente-spilleren Douglas. 24-åringen hevder imidlertid at flere store klubber er på jakt etter han, skriver Newcastle Chronicle.

Liverpool henter trolig tilbake Joe Cole fra låneoppholdet i franske Lille, ifølge Metro.

Daily Mail hevder at Anfields nye manager, Brendan Rodgers, vurderer å ta med seg islandske Gylfi Sigurdsson fra Swansea til Liverpool.

I Arsenal dreier det meste seg om Robin van Persie, og sjefen på Emirates Stadium, Ivan Gazidis, innrømmer overfor the Sun at nederlenderen trolig blir sommerens store saga.

Andre Santos er redd for at van Persie lar seg friste av andre klubber, skriver Daily Telegraph.

Daily Star sprer ryktet om at Danny Murphy trolig fortsetter karrieren i Fulham, selv om han var bosmanspiller så sent som i forrige uke.

West Ham ønsker, ifølge Daily Mirror, å signere Wolverhamptons Michael Knightly.

Samme avis skriver at Birmingham-manager Chris Hughton kan ende opp i Norwich i løpet av dagen.

Manchester Citys David Silva har på sin side ikke tenkt seg noen steder, og avviser en overgang til Real Madrid fordi han trives så godt hos de lyseblå. Dette ifølge Manchester Evening News.

City-bråkmakeren Mario Balotelli kommer til å spille med sitt fulle navn, Barwuah Balotelli, på den italienske drakta under EM, skriver Daily Mail.

Peter Crouch får ikke være med til EM, men Stoke-manager Tony Pulis mener det vil gjøre spissen bedre og tøffere, ifølge Stoke Sentinel.

Ifølge The Guardian er Harry Redknapp lei av å vente og har bedt Tottenham tilby han en ny kontrakt umiddelbart dersom de ønsker å beholde ham.

Swansea nærmer seg en ny manager, og South Wales Evening Post sprer nå ryktet om at Ian Holloway er navnet på mannen som overtar.

The Sun mener på sin side å vita at den nye Swansea-manageren blir enten Michael Laudrup eller Dennis Bergkamp.

Og mens romantikken, flørtingen, sjalusien og dramatikken preger den engelske balløya, har bråkmaker Joey Barton tatt seg fri fra det hele og reist på golfferie til Portugal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere