RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON / NTB scanpix

Hvem tryller du fram nå, Hodgson?

Sist oppdatert:
John Terrys lårskade gir enda mer forsvarstrøbbel for den nye England-sjefen.

En vond muskel på baksiden av låret gjorde at John Terry måtte forlate gresset tidlig i lørdagens oppkjøringskamp mot Belgia.

Midtstopperen sliter nå med å bli spilleklar til Englands første gruppespillkamp i EM mot Frankrike, skriver Daily Mirror.

Med andre ord kan landslagssjef Roy Hodgson miste enda en av sine mest betrodde spillere før sluttspillet er kommet i gang.

Chelseas Gary Cahill er allerede ute av troppen etter å ha pådratt seg to brudd i kjeven i samme kamp. Manchester Uniteds Chris Smalling rakk ikke å bli frisk til mesterskapet.

Her finner du kampprogram og TV-oversikt for EM 2012

I tillegg ble klubbkompisen Rio Ferdinand oversett av Hodgson, både da den opprinnelige troppen ble presentert, og da Three Lions måtte hente inn en erstatter for Cahill.

John Terry, som hevdes å være en medvirkende årsak til at Ferdinand ikke er tatt ut, er på plass i Krakow med resten av den engelske EM-troppen.

Han ble sjekket grundig søndag, men sliter fortsatt med ømhet i muskelen.

Chelsea-spilleren fikk klarsignal til Polen-reisen, men med en advarsel om at hele sluttspillet kan ryke om han sjanser på å spille mot franskmennene uten å være 100 prosent frisk.

Englands fysiske støtteapparat er foreløpig ikke veldig bekymret, men vil gi Terry ekstra hvile og trening med forsiktig belastning før mandagens kamp.

- Hvis spilleren må gi seg igjen mot Frankrike vil det gjøre skaden verre. Da er det usannsynlig at han blir bra igjen før turneringen er over, uttaler fysioterapeut Stuart Mills på nettsiden Physioroom .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere