RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aas, Erlend (NTB scanpix)

Verre enn antatt for Fredheim Holm

Daniel Fredheim Holm er ikke tilbake på fotballbanen med det første etter grisetaklingen mot Vålerenga.

Den mye omdiskuterte taklingen fra Fegor Ogude på Daniel Fredheim Holm leges ikke like fort som støtteapparatet i Rosenborg hadde håpet på. Det ble først antatt at det ikke var snakk om noen alvorlig skade, men progresjonen har ikke vært som forventet.

– Det viser seg at han har fått en skade i et leddbånd litt lengre oppe i ankelen også, og det betyr at det tar lenger tid å komme tilbake, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til RBK.no.

– Han kan ikke spille kamper i juni, så får vi se skaden an etter hvert, sier Schwabe.

Det betyr at 26-åringen helt sikkert går glipp av cupkampen mot Kvik Halden, samt toppkampen mot Strømsgodset og seriekampen mot Viking.

Episoden, som fant sted fire minutter før full tid på Ullevaal i 0-0-kampen mellom Vålerenga og Rosenborg, ble heftig diskutert i etterkant. Mye på grunn av munnhoggeriet mellom de to lags trenere Martin Andresen og Jan Jönsson for åpen TV 2-mikrofon.

Rosenborg-fansen kan imidlertid glede seg over framgangen til John Chibuike (sportsbrokk) og Borek Dockal (strekk). Duoen er tilbake i trening, og vil trolig prøve seg i onsdagens treningskamp mot IFK Göteborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere