RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump/YouTube

EM-jenta som sjarmerer verden

Sist oppdatert:
Flere millioner har allerede sett det korte klippet på YouTube.

Det er ikke bare fotballspillerne som får mye oppmerksomhet under det pågående EM i Polen og Ukraina. Også noen supporterne får sine minutter i rampelyset.

Vi husker alle paraguayanske Larissa Riquelme fra VM i 2010, som nærmest erobret verden med sine «opptredener» under mesterskapet.

Undre årets EM har vi fått en lignende fotograffavoritt i polske Natalia Siwiec. Det er likevel ikke bare modeller som fanger fotografenes og folks oppmerksomhet på tribunen.

En kvinnelig russisk supporter har nemlig blitt en stor hit på nettstedet YouTube. Flere millioner har allerede sett den korte videoen av den sjarmerende jenta.

I oppgjøret mellom Tsjekkia og Russland oppdager hun at hun blir filmet av kameraene på arenaen. Jenta blir flau, rødmer litt, og smiler før hun gjemmer ansiktet i hendene.

«Hun er ingen modell eller berømt, hun er bare en helt vanlig vakker russisk jente», kommenterer en bruker på nettstedet YouTube etter å ha sett klippet.

Videoen er allerede lastet opp i mange forskjellige versjoner, og mange av dem har blitt sett av flere hundre tusen mennesker - totalen visninger er flere millioner.

«Jeg så henne på TV her om dagen. Det er utrolig mange videoer av denne jenta på nettet. Virker som de filmer flotte jenter i hver kamp», kommenterer en annen bruker.

Oppgjøret mellom tsjekkerne og Russland endte for øvrig med 4-1. Alan Dzagojev scoret to for russerne, mens Roman Pavljutsjenko og .Roman Sjirkov også scoret.

Se det omtalte klippet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere