RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Afp

Liverpool henter to fra City

Sist oppdatert:
Brendan Rodgers skal ha sikret seg to verdifulle menn.

I vår fikk Kenny Dalglish sparken som manager i Liverpool, og inn kom Brendan Rodgers fra Swansea.

Utnevnelsen av nordiren som manager i klubben vil naturlig nok føre til en del endringer, og nå ønsker Rodgers å styrke klubbens speiderstab, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Den nye Liverpool-manageren har tidligere snakket om sin langsiktige plan for klubben, noe som trolig vil føre til forandringer i både spillestil og rekrutteringspolitikk på Anfield.

Skal man tro Liverpool Echo har Rodgers nå ha fått to viktige menn på plass, begge med en fortid i Manchester City. Speiderne Dave Fallows og Barry Hunter skal begge ha blitt ansatt.

Fallows skal ha fått jobben som sjefsspeider i Merseyside-klubben. Han har fram til nå jobbet som speider og ansvarlig for rekruttering hos Premier League-mesterne.

Hunter på sin side kjenner Rodgers godt fra tiden i Reading, og har også vært innom klubber som Bolton og Blackburn. 43-åringen har jobbet i City siden 2008.

Der har han hatt ansvaret for klubbens speidervirksomhet i Sveits, Italia og Russland. Slik sett er det en mann med mye nyttig kunnskap Liverpool nå har ansatt.

Liverpool Echo skriver at ansettelsen av de to speiderne er å regne som et stort kupp for Liverpool, og at de begge vil bli sentrale i jobben med å realisere Rodgers plan for klubben.

Liverpool har enn så lenge ikke ønsket å kommentere informasjonen som Echo sitter på, men lokalavisen er kjent for sine gode kilder innad i Premier League-klubben.

Det er også ventet at Rodgers vil hente inn flere folk i løpet av sommeren. Blant annet skal han være på utkikk etter en medisinsk sjef, og en sjef for spillerutvikling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere