RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Steve Snowden / Getty Images

Holm gjenerobret tronen

Sist oppdatert:
Den amerikanske jenta fikk sin revansj over Anne Sophie Mathis.

Holly Holm er tilbake på toppen som verdens beste kvinnelige bokser etter klar poengseier over franske Anne Sophie Mathis fredag.

Alle dommerne hadde Holm som vinner med poengsifrene 99-91, 97-93 og 96-94. Kampen som gikk over ti runder, ble bokset på Route 66 Casino Hotel, og de 2800 tilskuerne var svært fornøyd med innsatsen til yndlingen Holm.

Dermed klarte Holly Holm å gjenerobre IBA-tittelen i weltervekt, som hun tapte til nettopp Mathis, da hun ble slått knockout av den franske jenta 2. desember i fjor. Den kampen ble avgjort i sjuende runde.

I den første kampen angrep Holm hardtslående Mathis. Hun fikk betale en dyr pris for det. I kampen fredag utnyttet hun den gode fotarbeidet og beveget seg kattemykt i ringen, samtidig som hun traff Mathis med raske slag hele tiden.

- Om kampen ble god eller ikke hadde liten betydning for meg. Denne kampen ville jeg bare vinne. Derfor la jeg opp en taktikk som skulle sikre seieren. Jeg angrep henne ikke som i den første kampen, for slik jeg bokset da fikk Mathis sjansen til å kontre mot meg. Den sjansen fikk hun ikke nå, sa Holm til ABOjournal.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere