RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

- Jeg er i sjokk

Sist oppdatert:
Edwin van der Sar er lite imponert over sine landsmenn etter at Nederland røk ut av EM.

PORTUGAL - NEDERLAND 2-1:

Søndag sørget Cristiano Ronaldo for at Nederland ble sendt hjem i skam med null poeng etter tre gruppespillkamper i EM.

I studio hos RCTI i Nederland satt tidligere storkeeper Edwin van der Sar og var lite imponert over det han fikk se av sine tidligere lagkamerater fra Nederland.

- Jeg er i sjokk, men vi så det komme i oppkjøringen til turneringen. Vi manglet en eller to spillere og noen kom akkurat tilbake fra skade. I mesterskapet så vi at lagdelene fungerte ikke til sammen, sa van der Sar.

Den tidligere Juventus- og Manchester United-keeperen, som har spilt 130 kamper med flagget på brystet, tror nå det vil skje forandringer i det nederlandske laget fram mot neste mesterskap.

- Jeg tror det er over for Mark van Bommel på landslaget. Det kommer til å bli noen forandringer på laget. Det er et skuffende resultat for oss, med tanke på hva vi har oppnådd de siste årene.

41-åringen fikk også spørsmål om hva han syntes om sin arvtaker, Maarten Stekelenburgs, innsats og ga Roma-keeperen godkjent for hans bidrag i mesterskapet.

- Jeg synes Stekelenburg gjorde det bra, men det laget presterte i den andre omgangen mot Portugal er langt under forventningene, sa den tidligere storkeeperen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere