RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JOSEP LAGO (Afp)

- Han er enig med storklubb

Sist oppdatert:
Pep Guardiola skal være så godt som klar for nye oppgaver.

Den tidligere Barcelona-treneren Pep Guardiola vil trolig fra 2013 ta over den tyske storklubben Bayern Munchen. Det erfarer Bild tirsdag morgen.

Ifølge den tyske avisen ble avtalen mellom Pep Guardiola og Bayern Munchen så godt som ferdigforhandlet kort tid etter at Guardiola var ferdig i Barcelona.

- Enige
Etter kampen mot Atletic Bilbao, som var Guardiolas siste som Barcelona-trener, skal Bayern Munchens sportsdirektør Christian Nerlinger ha hatt et møte med Guardiolas bror og rådgiver, og partene skal ha kommet til enighet.

Den nåværende treneren Jupp Heynckes' kontrakt går ut i 2013, og det har ligget i kortene at Bayern ville se seg om etter nye krefter. Sesongen har vært en skuffelse, der både ligagullet, cupgullet og Champions League-gullet røyk på målstreken.

Ifølge Bilde ventes det nå at Guardiola straks setter i gang med tyskundervisning, for å være best mulig forberedt til oppgaven som ligger foran ham.

Verken Bayern Munchen eller Guardiola har kommentert Bilds påstander.

God CV
Siden Guardiola overtok jobben som hovedtrener i 2008, har klubben dominert europeisk klubbfotball.

Under den tidligere midtbanemannens ledelse har katalanerne vunnet det meste som er å vinne.

Tre ligatitler, to Champions League-titler, to Uefa Super Cup-titler, to Fifa Club World Cup-titler, én Copa del Rey-tittel og fire titler i den spanske supercupen er fasiten.

Nå kan han altså være klar for nye utfordringer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere