RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Den «nye Nani» kan havne i England.

Flere og flere stjerner er ferdig med årets EM-sluttspill, noe som fører til at flere rykter dukker opp. Her er de vi fant tirsdag.

Kroatias EM-helt Mario Mandzukic kan være på vei til Premier League. Nå skal Everton være ute etter 26-åringen, som tidligere har sagt at han vil vente med en avgjørelse til Kroatia er slått ut av EM. Vel, nå er de slått ut og en avgjørelse kan være nært forestående.

Manchester United-spiller Zeki Fryers skal være i søkelyset til Tottenham, Newcastle og Burnley. United skal være villige til å lytte til bud, og dermed kan venstrebacken være på vei ut av portene på Old Trafford.

Manchester United-spiller Dimitar Berbatov skal samtidig være på vei til Malaga. Spissen vil bort fra United etter en sesong på innbytterbenken, og nå kan La Liga bli neste stopp.

United er også på jakt etter James Rodriguez, Porto-vingen som har høstet mye skryt for sine prestasjoner denne sesongen. 20-åringen blir kalt den nye Nani, og kan fort bli lagkamerat med den ekte Nani om Alex Ferguson får det som han vil.

Manchester City er i full gang med arbeidet for å forsvare Premier League-tittelen. Nå skal blåtrøyene være ute etter Barcelona-spiller Dani Alves. Rapporter i Spania tyder på at klubben har lagt inn et bud på 12 millioner pund, samt Aleksander Kolarov.

Manchester City skal samtidig være ute etter Spania- og Atletic Bilboa-spiss Fernando Llorente, men prislappen skal ligge på 30 millioner pund. Det ønsker ikke City å betale.

Nicklas Bendter har vært god for Danmark i EM, og nå kan Arsenal-spissen ende opp i Portugal. Benfica er interessert i spissen, men får trolig konkurranse av Liverpool om signaturen hans.

Martin Skrtel kan nå være på vei vekk fra Liverpool. Den russiske storklubben Anzji skal være villige til å åpne lommeboka, og den lommeboka er ikke tynn.

Til slutt:

Liverpool og Arsenal skal være ute etter Montpellier-kant Younes Belhanda (22), men får trolig konkurranse fra Paris St. Germain. Belhanda er av flere hevdet å være bedre enn Eden Hazard.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere