RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Onsdagens Premier League-rykter

Liverpool-stjerne kan være på vei bort fra klubben.

Her er ryktene vi fant onsdag.

AC Milan skal forsterke troppen før neste Serie A-sesong, og nå ryktes det at Liverpool-keeper Pepe Reina står høyt på ønskelisten. Milan vurderer nå å by på den spanske 29-åringen.

Samtidig har Milan-direktør Adriano Galliani utelukket at klubben skal prøve å hente Mario Balotelli fra Manchester City.

Barcelona er også i gang med shoppingen, og er på utkikk etter en forsvarsspiller. Sladderet skal ha det til at Arsenals Thomas Vermaelen, Manchester Citys Vincent Kompany og Chelseas David Luiz er blant spillerne de vurderer å hente til Camp Nou. Øverst på ønskelisten skal dog Atletic Bilbaos Javi Martinez stå.

Manchester Citys Nigel De Jong har ett år igjen av kontrakten med de engelske seriemesterne, og skal nå være usikker på hva fremtiden vil bringe. De Jong ønsker å bli på Etihad, men har uttalt han er langt fra sikkert at han får lov til akkurat det.

Samtidig ryktes det at Edin Dzeko ønsker å forlate Manchester City, nå som Carlos Tévez har gjort det klart at han ønsker å bli i klubben.

Sunderland kan bli neste stoppested for Louis Saha. Franskmannen er uten klubb for øyeblikket, og skal også være ønsket av klubber i midtøsten.

West Ham rykket opp til Premier League, og må forsterke stallen før sesongstart. Nå ryktes det at Norwich-yndling Grant Holt er blant spillerne de ønsker å hente til klubben, og allerede har de fått avslått et bud. Det kan bety at de kvitter seg med andre spisser, som for eksempel lønningskongen John Carew.

Newcastle var blant de positive overraskelsene forrige sesong, og skal forsterke laget før alvoret igjen braker løs. Twente-spiss Luuk de Jong nærmer seg en overgang, og prisen ryktes å ligge på ni millioner pund. Samtidig skal Newcastle ha fått avslått et bud på den franske EM-yndlingen Mathieu Debuchy, som spiller i Lille.

Tottenham står uten manager, og er blitt koblet til Laurent Blanc og André Villas-Boas. Nå ryktes det at sistnevnte har fått et tilbud om å ta over londonklubben.

Kilder: Sky Sports, The Sun, The Guardian, BBC, The Telegraph

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere