RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen

- Alle landslag har spillere med ego

Sist oppdatert:
Men Roy Hodgson hyller Englands lagmoral.

England gjør seg klar til kvartfinale mot Italia i fotball-EM. Landslagssjef Roy Hodgson er strålende fornøyd med lagmoralen spillerne har vist så langt i mesterskapet.

England tok seg til kvartfinale som vinner av gruppe D i EM-sluttspillet. På tre kamper ble det sju poeng. Det gir «Three Lions» selvtillit foran møtet med italienerne i Kiev søndag.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan spillerne har jobbet for hverandre og hvordan de har oppført seg etter kampene med måten de har gratulert hverandre på. Det er noe jeg må være glad for, og som jeg håper vil fortsette, sier Hodgson.

Selv om det engelske landslaget består av mange stjerner, mener Hodgson det ikke er noe problem å få dem til å fungere som et lag.

- Jeg tror ikke det finnes ord som har noen magisk effekt. Man må bare forsikre at alle forstår, som de gjør, at hvis man vil ha suksess som lag, må du prestere opp mot ditt beste og stole på at folkene rundt deg gjør det samme, sier Hodgson.

- Jeg tror alle landslag har spillere med ego. Det er normalt, og jeg tror man bør ha det slik. Det er ofte han som er den gode spilleren. Spilleren som gjør den store forskjellen, forklarer landslagssjefen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere