RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

- Han minner om meg

Sist oppdatert:
Zinedine Zidane har funnet sin EM-favoritt.

Frankrike møter Spania i kvartfinalen i EM etter at Laurent Blancs menn gikk på et overraskende 2-0-tap for Sverige tirsdag.

Den franske legenden Zinedine Zidane frykter nå at én mann vil knuse sine landsmenns drøm om å gå helt til topps i Polen og Ukraina.

Hyller Iniesta
39-åringen har nemlig virkelig latt seg imponere av det Andres Iniesta har levert for spanjolene så langt i mesterskapet.

- Iniesta imponerer meg virkelig. Han har stor innflytelse på det spanske spillet. Han minner faktisk om meg, men han er litt blekere enn meg, fleiper Zidane når han blir intervjuet på den spanske radiokanlen Cadena Cope.

Den tidligere Real Madrid-spilleren mener Spania har fått ufortjent mye kritikk så langt i mesterskapet.

- Jeg synes pressen er litt for tøffe mot Spania. Sånn jeg ser det, spiller det bra, men det er ikke lett når motstanderen ligger så kompakt i forsvar.

Forsvarer Spania
Zidane var med å beseire Spania på vei til VM-finalen i 2006 og innrømmer at kritikken Frankrike fikk av media var til stor motivasjon den gangen.

- Det er for mye diskusjon rundt måten Spania spiller på. I 2006 ble vi forbannet på pressen på grunn av det de skrev om oss, og vi nådde finalen.

- Både Spania og Frankrike må spille opp mot sitt beste for å nå finalen. Jeg tror på Spania, de er favoritter, sier Zidane.

Frankrike og Spania møtes i Donetsk kommende lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere