RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

- Man skal stå her i både med- og motgang

Sist oppdatert:
Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad måtte svare på kritikken som trener Martin Andresen dukket unna.

Vålerenga-trener Martin Andresen nektet å snakke med pressen dagen etter cupflausen mot Sandefjord. I stedet måtte kaptein Kristofer «Doffen» Hæstad tre frem og svare på journalistenes spørsmål.

Og han legger seg langflat etter onsdagens pinlige nederlag.

- Vi har hatt bedre dager enn dette, selvfølgelig. Det går inn på oss når vi ikke får de resultatene vi ønsker, og det er selvfølgelig tøft. Vi får ikke gjort noe med det som har skjedd, og må rette fokus mot serien og kan konsentrere oss om det. Vi må begynne å plukke i serien, og prestasjonene må heves betraktelig.

Men Doffen aner ikke hva som er galt.

- Vi bruker jo en del tid på å analysere det som er gjort, og finner ut ting etter hver kamp som kan forbedres. Det varierer fra kamp til kamp, men totalt sett har det vært en del som ikke har vært godt nok. Det må vi prøve å justere på trening. Vi har masse kvalitet her, og stor tro på at vi skal klare å snu det. Vi håper det skjer fortest mulig.

- Det er jobben min
- Hva tenker du om at du må stå her og svare på spørsmål, mens Martin Andresen ikke gidder?

- Det er en del av jobben min, og man skal stå her i både medgang og motgang. Jeg tror Martin begynner å bli lei av å få de samme spørsmålene hele tiden, så jeg skjønner godt at han ikke orker å svare på det han har svart på mange ganger før.

Klanen gikk på sin side hardt ut mot VIF-treneren etter onsdagens cupexit.

- Det er på tide at Andresen tar hatten sin og går. Jeg så kampen mot Sandefjord fra tribuneplass, og det må snart skje noe i klubben, sa Klanen-talsmann Christian Kjellsen.

- Vi skjønner Klanens frustrasjon, og vi er like skuffet selv. Det går veldig inn på oss, og er veldig dedikerte i det vi holder på med. Det er mange kamper igjen, og vi har stor tro på det laget og det teamet som er her. Jeg håper vi snur det, sier Doffen.

- Spillerne føler ansvar
- Er det på tide å bytte trener?

- Nei, jeg synes ikke det. Martin har prøvd å skape noe som er unikt i Fotball-Norge, og hadde stor suksess med det i starten. Nå har det gått veldig tungt de siste årene, og da blir det naturlig for folk som står utenfor å peke på treneren. Men vi spillere føler at vi har vel så stort ansvar. Jeg mener vi har større ansvar for å levere utpå banen, og må levere det vi blir bedt om.

- Det har vi ikke vært flinke nok til å sette ut i praksis, og vi føler et ansvar for det som er prestert, og det har ikke vært i nærheten av å være godt nok. Vi står bak treneren, og håper at folk skjønner at dette ikke er hans feil. Vi må snu dette sammen, og trenger å ha supporterne i ryggen.

- Det er ikke dårlig stemning i gruppen. Vi er 100 prosent samlet om å snu dette i fellesskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere