RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Ny victor for Victor

Sist oppdatert:
Formbomben Victor Invalley er en av våre to bankere på Momarken tirsdag kveld. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Jarlsberg: Nå spiller vi Opusen

Oddstips: Vi retter blikket mot Bergen

Det ble fantatiske treff på våre forslag til Klosterskogen og Leangen mandag, og til lunsjløpene på Jarlsberg tirsdag. Samtlige foreslåtte spilleforslag i både V5 og Dagens dobbel satt og det ble flotte penger tilbake for de som fulgte våre tips. Tredjevalget Pål Svint var vår strålende banker under lunsjtravet på Klosterskogen (2221 kroner tilbake på det minste forslaget), mens femtevalget Høiby Sico var en glitrende DD-banker på Leangen og spilledraget Macholine (fjerdevalg i V5-5A/V5-2B) et av mange andre gode tips mandag. Tirsdag varslet vi kraftig for 2 Aaby Borken mot den store favoritten Kolnes Viktor med rette, selv om ikke utbetalingene ble allverden.

Det er meget fine løp på Momarken tirsdag kveld og inderlig nok å gripe fatt for oss travspillere. Vi bankerspiller en hest som er mye bedre enn raden i V5A-spillet og stoler på en formhest i B-spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Klart bedre enn raden
9 Jamie Bonanza er feltes klart beste hest og med rygg på startraske 2 Wendy Way skal Ole-Christian Kjenner kunne finne seg en fin posisjon. Nest sist så satt han langt bak – tredjespor siste 1000 – og var solid til tredje på sterke 15,5/2160m og det var det gode Sgt.Pepper som vant det løpet og den hesten 30 meter på Viking Frecel de siste 300 metrene i V75 lørdag.

Nå sist fikk Jamie Bonanza nok en gang et tøft løp av offensive Gøran Antonsen og galopperte da bort en topplassering ut mot oppløp. Vi tror at rolige Ole Christian Kjenner passer bedre på denne hesten og har den godeste Kjenner litt is i magen, så speeder han ned dette feltet. Banker i V5A-spillet.
Vår rangering V5A-2: A: 9 B: 4-10-2 C: 12-1-5-8-6-7-11 D: 3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Hest i knallform
3 Victor Invalley har vært solid de siste gangene og ikke minst i sitt siste løp imponerte han veldig da han slo Fleetfoot Hanover fra utvendig reise samt han sto i mot Sexy Dirty Money som hadde slikket ryggen hans underveis. En strong prestasjon det. Tirsdag er selskapet billigere og han blåser normalt rett til tet og på en dag der han fungerer (kan ramle ut av aksjonen tilslutt) så vinner Truls Desserud dette løpet selv om 2140 meter er ikke er en ubetinget fordel. Men det er vanskelig å se hvem som skal trykke opp farten underveis dersom Victor Invalley sitter i tet, og da skal det være en svært god vinnersjanse. Vår banker i V5B-spillet.
Vår rangering V5B-5: A: 3 B: 2-10-12-1 C: 5-4-8-6-9-7

V5-1A - Kaldblodshester. 2140 meter autostart.
5 Stram Vaier er i fin utvikling og selv om det er første gang ut bak bilen så ser dette ut som en fornuftig hest som takler dette. Virker til og ha fin fart i beina så Kolle prøver seg nok en bit fra start. Favoritt i et litt åpent løp.

3 Åser Frøy har vært ute mot gode hester den siste tiden og går ned en liten klasse denne gangen. H.G Balder-sønnen mangler ennå litt toppfart, men den dagen det løsner for ham så vinner han flere løp. 12 Veslefrikk er det fin kapasitet i og synes han har utviklet seg fint den siste tiden. Sist tapte han bare for gode Reit Even, men det må uansett klaffe fra et håpløst spor.

11 Strikkeprinsen er tryggheten selv og han toger på helt inn så han skal regnes på gardering. 8 Dag Storm har fart, men mye galopp. Skulle han gå feilfritt kan det være duket for en liten overraskelse.
Vår rangering V5A-1: A: 5 B: 3-12-11-8 C: 6-4-1-9-2 D: 7-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-3A - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
5 Alm Vilter kommer ut i regi Kjetil Helgestad og vi alle vet hvor dyktig den karen er. Rapportene på Alm Viktor-sønnen er bra, men at han er redd andre hester så det er galoppfare. En feilfri Alm Vilter kan nok en 32-33 tid/2140m så det rekker en god bit. Forutsetningene er riktige denne gangen med hest kun på den ene siden slik at kusk Kai Johansen kan konsentrere seg om å kjøre feilfritt.

12 Art Haaken er en fin traver i utvikling som kommer seg for hvert løp og er nok moden for en solid rekordforbedring. Vant veldig lett sist, men tillegg og bakspor er selvsagt ugunstig. Svenskegjesten 8 Arion M.O er litt spennende for han var trykket ned i vinnerspillet til 1.9 i odds i debuten. Da ble det galopp, men hesten gjorde allikevel en fin prestasjon så han blir undervurdert i kveld.
Vår rangering V5A-3: A: 5 B: 12-8 C: 6-7-4-10-9-1 D:3-2-13

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
9 Briskeby Rauen er den hesten som har dokumentert form i dette feltet og sist så galopperte han fra seg en mulig trippelplassering. Nest sist var hesten meget sterk da han vant på sterke 26,9/2100m og avviste gode Lome Brage i seierskampen. Har til tider vært litt klønete på voltestart, men fra springspor bør det gå greit. Trolig satser Olav Mikkelbort offensivt derfra.

7 Gyllstjern er alltid med i toppen de dagene han ikke galopperer, så han er en evig outsider. 1 Turboson har ingen toppform, men han står spennende til og skulle han klare å forsvare sporet kan han lede dette løpet rundt om. 6 Theoball er i meget bra form og sist gikk han strålende etter galopp til tredje i et løp som ble vunnet av gode Tuxi Titan. Fin vinnersjanse i et åpent løp.

5 Karmland Trym har ikke hatt den utviklingen Antonsen og stall guttene fra Bergen hadde ønsket seg, men han var klart forbedret sist og har helt sikkert gått fremover med det løpet i kroppen.
Vår rangering V5-5A/V5-2B: A: 9 B: 7-1-6-5 C: 3-2-4 D: 8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5A/V5-2B - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
6 Sharp Muscles er en amerikanerdebutant som Trond Anderssen er meget godt fornøyd med hjemme i trening. Muscles Yankee-sønnen har som fortest travet 19/2000m i jobb, men det har han gjort fryktelig enkelt. Overkommelig motstand og et greit spor gjør at vi synes dette er en fin vinnersjanse selv om undertegnede alltid ønsker å se hestene i løp først.

7 Magnetic Fightline er det brukbar kapasitet i og formen er bedre enn raden. 11 Graffiti er en toppstammed fireåring som kommer ut etter pause og skadeavbrekk. Fin kapasitet, men trenger normalt løp i kroppen Pine Chip-sønnen.
Vår rangering V5-5A/V5-2B: A: 6 B: 7-11 C: 10-9-4-3-5 D: 1-2

V5-3B - Varmblodshester. 2140 meter autostart. Norskfødte 3-åringer.
2 Gardens Fairytale er en lovende Love You-sønn som har mye inne, men han er usikker. Sist så ble han for pigg i følge trener og kusk Tom Horpestad når han tok ut bomullen av ørene. Autostart er uansett en klar fordel og feilfritt tror undertegnede dette er en vinner.

5 Boggymaker har imponert i sine to siste løp og gjør akkurat det kusken ber han om. Litt usikker på hvor han havner fra dette sporet da hestene på innsiden har signalisert de ønsker å kjøre foran. 4 Black Dream gikk på det jevne sist, men han kan mye bedre. Blir muligens litt bortglemt denne gangen Waaler-traveren. 1 Electra Glide er startrask og når Jan-Ivar Johansen drar på seg kuskedrakten igjen så ønsker han å kjøre offensivt. Kan vinne hvis han får dempe litt fra tet.
Vår rangering V5B-3: A: 2 B: 5-4-1 C: 7 D: 8-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4B/DD-1 - Kaldblodshester. 1640 meter autostart.
2 Låhne Vind mener mange skuffet i Bergen, der er ikke vi enige. Vi mener bestemt han møtte for gode hester den dagen og ble kraftig overspilt. Nå er han hjemme i riktige omgivelser med sprint, auto og overkommelig motstand. Normalt er sjansen stor for at Geir Flåten kan kjøre seg tidlig foran og uten for mye press underveis skal det være en bra vinnersjanse selv om han neppe har fordel av det lange oppløpet på Momarken.

9 Fjell Balder trengte løpet sist, men han var overraskende bra i det løpet til andre. Er avhengig av ryggløp så det er helt perfekt med bakspor. Klaffer det litt med posisjonene underveis har han klasse til å speede inn til seier, for vi skal huske på at han møtte de beste i årgangen i fjor. 5 Lustra Eldar kommer ut etter en god treningsperiode og trenger normalt løp i kroppen, men Antonsen har alltid hestene bra forberedt når de kommer ut så han er verdt ett kryss.
Vår rangering V5-4B/DD-1: A: 2 B: 9-5 C: 12-10-1-4-6-8-3 D: 11-7

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere