RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Fabregas snakket til ballen

Sist oppdatert:
- Jeg sa til ballen at vi måtte skrive historie sammen.

Cesc Fàbregas sier at han ba ballen om å ende i nettet da han forberedte seg på å ta straffesparket som sendte til Spania til EM-finalen i fotball.

- Da jeg gikk fram, sa jeg til ballen at vi måtte skrive historie og at den ikke måtte svikte meg, fortalte han etter kampen.

Fabregas var den eneste som ble vraket fra laget som startet kvartfinalen. Svært overraskende måtte han overlate plassen til Alvaro Negredo, men han kom inn tidlig i annen omgang og fikk igjen bli straffe-matchvinner som innbytter.

Det samme skjedde i EM-kvartfinalen mot Italia for fire år siden. Superinnbytteren hadde også assist på vinnermålet i VM-finalen i 2010 etter å ha kommet inn fra benken.

- Jeg hadde en følelse om straffespark og tenkte på det i ettermiddag. Det er utrolig at livet ga meg en ny sjanse til å gjøre noe slikt, sa Barcelona-spilleren.

- De sa først til meg at jeg skulle ta straffe nummer to, men jeg svarte at jeg heller burde ta nummer fem, for jeg hadde en forutanelse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest