RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates (AFP)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Går det mot en Luka Modric-overgang?

Det nærmer seg helg, her er ryktene vi fant torsdag formiddag:

Chelsea nærmer seg en avtale for Fiorentina-angriper Stevan Jovetic. 22-åringen skal være tilgjengelig for 25 millioner pund, en pris Chelsea ryktes å være komfortable med.

Al-Shabab fikk verdens oppmerksomhet denne uken, da det ble hevdet at Michael Owen var på vei til klubben. Nå har de gått ut og avkreftet ryktene, og uttalt at Owen «er i en nedoverbakke». Også Stoke har snust på Owen.

Napoli skal ha gitt beskjed til Manchester City og Chelsea om at Edinson Cavani ikke er til salgs. Den hardtarbeidende og målfarlige spissen har vært på blokka til utallige storklubber de siste sesongene, men fortsatt spiller han i Diego Maradonas gamle klubb.

Borussia Dortmunds Lukasz Piszczek skal også være på Chelseas ønskeliste, da Roberto Di Matteo er på utkikk etter en ny høyreback.

Det er like sikkert at vi skriver om Tottenham og Luka Modric i denne spalten som at England ryker ut på straffekonk. Torsdag er intet unntak. Nå ryktes det at Modric nærmer seg Real Madrid. Tottenham skal få en god slump med penger pluss Nuri Sahin for den kroatiske ballmagikeren.

Manchester United skal også ha kommet med et bud på Modric, skal vi tro russiske aviser. De tilbyr 22 millioner pund for å sikre seg midtbanespilleren.

Ajax-forsvarer Jan Vertonghen har lenge vært nær en avtale med Tottenham. Nå skal en av grunnene til at avtalen lar vente på seg være avslørt: Vertonghen har nemlig en klausul i kontrakten som gjør at han har rett på 15 prosent av overgangssummen, og Ajax er dermed negative til et salg foreløpig.

Så over til et par Liverpool-rykter.

Lacina Troare skal være ønsket av Anfield-klubben, som spiller for den russiske klubben Kuban Krasnodar. Den 22 år gamle spissen skal ha blitt overvåket av Liverpools speidere det siste halve året.

Juventus har de siste dagene blitt rapportert å være ute etter Luis Suarez fra Liverpool. Italienerne skal se på mulighetene for å legge inn et bud på 18 millioner euro i tilegg til Milos Krasic.

Og til slutt:

Sunderland ønsker å kvitte seg med Ahmed Elmohamady og George McCartney, og West Ham kan bli neste stopp.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Metro , talkSPORT.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere