RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump Youtube

Her gjør hun en kjempetabbe

Sist oppdatert:
Nå går klippet sin seiersgang på Youtube.

Sara Carbonero er en av Spanias mest kjente journalister. Ikke bare fordi hun er anerkjent som en dyktig reporter, men også fordi hun er kjæresten til Spania-stjerne Iker Casillas.

Da Spania vant VM for to år siden, feiret Casillas med å kysse reporterkjæresten på direktesendt TV. Millioner av seere fikk se kysset, og vips så var Carbonero en superkjendis.

Tabbet seg ut
Også i dette mesterskapet følger 28-åringen det spanske laget tett fra sidelinjen, og har allerede havnet i fokus av ulike grunner. Senest fordi hun tabbet seg ut på riksdekkende fjernsyn etter spanjolenes semifinale mot Portugal.

Carbonero dekket kampen for den spanske TV-kanalen Telecinco, og hadde fått tak i Andres Iniesta til et intervju. Det gikk alt annet enn smertefritt.

- Skulle du ønske at du fikk skutt et straffespark, spurte Carbonero.

Det hun ikke hadde fått med seg, var at Iniesta faktisk var en av Spanias straffehelter i semifinalen. Iniesta scoret som kjent på Spanias andre straffe mot Portugal.

Måtte påpeke feilen
En noe brydd Iniesta måtte derfor påpeke dette overfor lagkameratens kjæreste.

- Faktisk så skjøt jeg den andre straffen vår, svarte Iniesta.

Flere og flere Youtube-klipp dukker opp av den pinlige seansen, og over 100.000 mennesker har allerede sett Carbonero tråkke i salaten.

Carbonero ble i 2009 kåret til verdens mest sexy reporter av FHM i USA. Det får være en trøst etter Iniesta-blemmerten onsdag.

Se videoen her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere