RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

West Bromwich signerte keeper

Sist oppdatert:
- Kan sikre oss mellom 10 og 12 poeng i løpet av sesongen, sier manageren.

Den tidligere Manchester United-keeperen Ben Foster har signert en treårsavtale med West Bromwich.

29-åringen var på lån fra Birmingham til West Bromwich forrige sesong og spilte en nøkkelrolle da The Baggies knep en plass på øvre halvdel av tabellen.

Etter at opprykket til Premier League røk for Birmingham, har det ligget i kortene at Foster ville forlate klubben. Nå blir han Steve Clarkes første signering etter at den tidligere Liverpool-assistenten tok over ansvaret på The Hawthornes.

På Twitter uttrykker Foster sin glede over å signere for klubben han var utlånt til forrige sesong.

«Veldig glad for at jeg akkurat har signert for West Bromwich Albion. Takk til supporterne som fikk meg til å føle meg så velkommen forrige sesong. Kan ikke vente med å komme i gang.»

Steve Clarke, som tok over managerjobben etter Roy Hodgson, gleder seg over å ha fått Foster på plass med en permanent avtale.

- Å signere Ben har vært en prioritet for oss hele sommeren. Det han presterte forrige sesong var eksepsjonelt, og det var viktig for klubben å få til en avtale med ham, sier Clarke til klubbens hjemmesider.

- En kvalitetskeeper er verdt 10 eller 12 poeng i løpet av en sesong, og det er helt klart noe vi tror Ben Foster kan være verdt for oss.

West Bromwich møter Liverpool i sin første kamp i Premier League-sesongen 2012-2013.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere